You are currently viewing Производители на матраци

Производители на матраци

Производители на матраци.

Чудете се кои са най-търсените производители и фирми за матраци в България?

В статията по-долу ще Ви дадем информация за най-търсените производители на матраци:

Съдържание:

Фирми за матраци, които внасят от Италия и Испания:

Матраци Magniflex – Италия

Мотото на Magniflex e „НАШАТА ФИЛОСОФИЯ Е ДОБЪР СЪН – ДОБЪР ЖИВОТ!“

Историята на компанията започва в малка работилница в Прато, Италия, където Джулиано Магни произвежда първия си матрак с изключителна страст и прецизност към качество и детайл, ценности, които компанията съхранява и до днес.

Било е началото на революцията в съня: майсторските умения, придобити в Прато- световната столица на текстила, се съчетали с нови идеи за добър сън и по-добро качество на живот.

Вече повече от 50 години, Magniflex е водещ производител на матраци в Европа и все още следва този подход, ревниво пазен като ценна реликва.

Днес, мечтата на Джулиано Магни вече е реалност – успели сме да доставим качествен сън на над 35 млн. доволни клиенти, предоставяйки им модели матраци и решения, удовлетворяващи индивидуалните нужди за комфорт и релакс.

През годините Magniflex става синоним на комфорт и хармонична среда. Матраци с марка Magniflex се произвеждат според най-съвременните технологии – ценност споделяна от всеки служител на компанията.

Вече повече от 50 години компанията не спира да инвестира в иновации, дизайн, нови проучвания, нови и по-качествени материали, създавайки висок клас продукти и аксесоари за сън.

Днес компанията присъства в над 96 страни по целия свят, с 9 шоурума във Флоренция, Милано, Ню Йорк, Токио, Кипър, Сингапур, Дубай, Прага и Киев. Млад и амбициозен екип развива компанията, следвайки основите положени от Джулиано Магни – комбинация от традиция и предприемачески дух, а днес и с утвърдена стратегия за глобално развитие на марката. Виж цените на матраци Magniflex

Матраци isleep – Италия

Матраците на isleep са произведени в Италия. Новаторското съчетание на дизайн, материали и технологии ви предоставя комфортен сън на изключителна цена. За да не правите компромис между разумния избор и най-доброто за вас. Провери цените на матраци isleep

Матраци Don Almohadon – Испания

Don Almohadón е запазена търговска марка на испанския производител от висок клас на матраци, възглавници, протектори за матраци, топери и други аксесоари за здравословен сън. Съчетавайки най-модерните технологии в производството, с традициите на топла Испания, ние създадохме за Вас новата ни колекция за висок комфорт по време на сън 2016/2017 г. Всички продукти на Don Almohadón се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологично чисти и безвредни материали, отговарящи на най-новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз.

ПРОДУКТИ:

Колекцията им матраци съчетава качествата на високотехнологични съвременни материали – като мемори пяна и елиосел, и са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи. Поради специалните съставки във вътрешността си, не се влияят от теглото на човека и не се деформират. Антиалергични, с точково адаптиране, осигуряващо равномерен натиск във всяка една част на тялото. Всички матраци от каталога на Don Almohadón са с гаранция за качество от 8 години. Разбери какви са цените на матраци Don Almohadon

Производители и Фирми на матраци в България

Матраци Тед – България

1990 г
Учредяване на дружеството като ЕТ с наименование „СТРОЙПРОТЕКТИНВЕСТ- ТТ”
1995 г
Стартира производството на матраци с търговска марка ТЕД.
2000 г
Първа фабрика с пълен производствен цикъл с площ от 6000 м2
2001 г
Първо производство на пружинни модули Bonnell.
2004 г
Бърза експанзия и придобиване на дял от 50% на вътрешния пазар.
2005 г
Първо производство на индивидуално опаковани пружини – покет пружини. Към края на 2006 г. фирмата е водещ производител на пружинни агрегати на Балканския полуостров.
2006 г
Въвеждане на Roll-Pack Technology – най-новата технология за опаковане на матраци. Компанията е първата, която предлага висококачествен пружинен матрак в удобна за употреба, компактна ролка.
2007 г
Завършване на изграждането на нова фабрика с обща площ от 24 000 m² и оборудвана с най-новите машини и технологии в индустрията. Със своите размери и технологична организация, тя се превръща в една от водещите фабрики в Европа.
2009 г
Учредяване на “ТЕД КАПИТАЛ” АД като холдингова структура. ТЕД БЕД ЕАД е дружеството от холдинга, което произвежда продуктите с марката ТЕД.
2011 г
Финализира инсталацията на SAP системата.
2014 г
Инвестиция от 2 милиона евро във внедряване на най-новата технология за оптимизиране на процесите.
2015 г
Награждава се марката TED.
2016 г
Финализиране на проект за цялостно ребрандиране, благодарение на което TED представя нов и модерен имидж, както и ново портфолио.

Провери цените на матраци Тед

Матраци Нани – България

ПАРАЛЕЛ ЕАД

Ние сме водеща компания с над 15-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци, и над 20 годишен опит с производство и дистрибуция на мебели и материали за мебелното производство. Разполагаме с най-съвременно оборудване за производство на мебели, матраци, градински изделия и материали за мебелното производство от водещи производители. Производственият процес е сертифициран съгласно изискванията на ISO 9001:2008. Продукцията се дистрибутира както на българския пазар, така и на международния в т.ч. производство на мебели, матраци и основни суровини за големи международни търговски вериги и производители. Разширяваме и обновяваме всяка година портфолиото от предлагани модели, за да отговори на изискванията на потребителите и пазара. Произвежданите от нас продукти се отличават с гарантирано високо качество – съвременни, ергономични, със стилен дизайн и внимание към детйлите. Това ни дава възможност да работим успешно и да бъдем конкурентни както на българския, така и на международния пазар.

НОВА И МОДЕРНА ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Паралел ЕАД Работим с висококачествени суровини и използваме най-съвременни технологии на водещи производители. Производствените ни линии за изработка на изходните материали – пенополиуретан и термовата, позволяват висока степен на гъвкавост и бързина при изработка на продукти с необходимото качество, форма, плътност, еластичност, издръжливост и комфорт. Това дава възможност да отговорим на изискванията на клиентите и да им предложим мебели с различни характеристики, функционалност и стил. Сравни цените на матраци Нани.

Матраци Paradise – България

Основната дейност на Некрато ООД e производство и дистрибуция на матраци, основи (френски легла), подматрачни рамки и аксесоари. Дружеството е създадено през 2003 г. и първоначално дейността му е само търговска. Впоследствие започва собствено производство като оборудва производствени бази, закупува машини и наема персонал.  С всяка изминала година фирмата увеличава обема на производството си и бележи ръст на реализираната продукция. Фирмата е сертифицирана по стандарти ISO 9001 и ISO 14001, превърнали се в международен еталон за управление на качеството. Създадената от Некрато ООД търговска марка „матраци Paradise“ присъства на българския пазар от 2004 г. В основата на успеха и безспорната лидерска позиция в производството на матраци от среден и висок клас, е заложен стремежът за постигане на високо качество и прилагане на последните технологични нововъведения в спалната и матрачна индустрия. Затова продуктите на Некрато ООД отговарят на най-високите стандарти и на все по-завишените изисквания в условия на силна конкурентна среда.

Фирмата предлагa широка гама от над 30 модела:

– Еднолицеви матраци с ядро от: пружинен пакет Bonnell System, Memory пяна, еластична пяна, пружинен пакет Pocket System и др.;

– Двулицеви матраци с ядро от: пружинен пакет Bonnell System, еластична пяна, високоеластична пяна, Memory пяна, Memory Gel пяна, Latex like foam, пружинен пакет Pocket System, пружинен пакет тип 7 зонов Pocket System и др.;

– Тапицирани основи;

– Подматрачни рамки: метални;

– Аксесоари – възглавници, протектори за матраци.

Фирмата има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна, а през 2011 г. открива два фирмени магазина – в София и Бургас, както и два регионални складa за продажби на едро в Бургас и Асеновград. Днес фирмата е добре позната и налага търговската марката „матраци Paradise“ в цяла България. Виж цени на матраци Парадайс

Матраци Екон – България

Фирма „ЕКОН 91“ ООД със седалище град Русе съществува от 1991 година като изцяло частно търговско дружество. През  96-та година  стартира първата в страната частна инсталация за синтез на смоли, а през 98-ма година започва производството на алкидни и вододисперсни бои. Фирмата притежава и второ производство –  за матраци и възглавници от пенолатекс. Производството в град Бяла е уникално по рода си и заводите със сходен капацитет са само 15 в целият свят. Продуктите от заводът в Бяла се изнасят в цял свят, като фирмата има  клиенти в Англия, Германия, Русия, Италия, САЩ, Франция, Испания,Полша, Гърция, Израел и дори Корея. ЕКОН е най-големият износител на матраци от България.

Приоритет на компанията е да се развива и усъвършенства съобразно изискванията на съвременния пазар, като водеща стратегия е производството на продукти, максимално отговарящи на изискванията и нуждите на потребителите. Благодарение на това, както и на непрекъснатите реинвестиции, днес тя е утвърден производител на две основни групи продукти – лаково-бояджийски материали и матраци и възглавници от пенолатекс. Поръчай матраци Екон на изгодни цени

Smart Mattress

e-matraci